ZAPOSLENI  V SALON-u 20

Larisa Hohnjec

LARISA HOHNJEC, dipl.kozm.
tel.:01 2926012   email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Leta 2013 sem zaključila šolanje na Visoki šoli za storitve – smer kozmetika in tako pridobila naziv diplomirana kozmetičarka. Že v času študija sem se izpopolnjevala z različnimi kozmetičnimi storitvami, predvsem na področju zahtevnejše pedikure, nege obraza in terapevtske masaže, ter sodelovala v razvoju nove kozmetične linije. Pridobila sem tudi certifikat in naziv "terapevtka za tretma hrbtenice po IST metodi". Lahko se pohvalim z večletnimi izkušnjami z delom v kozmetičnem salonu in wellnessu.
Delo kozmetičarke in terapevtke me zelo veseli, prisluhnem željam strank in jih skušam izpolniti po najboljših močeh. Misel, ki me spremlja v mojem poklicu je, da se veselim zadovoljnih strank po vsaki opravljeni storitvi. Vedno opravim svoje delo na nivoju, kot ga želim sama, če sem stranka v kozmetičnem salonu.

 Irena Nedelkova Gubič

IRENA NEDELKOVA GUBIČ, kozmetični tehnik
tel.:01 2926012   email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Po končani osnovni šoli sem se vpisala na srednjo šolo smer Kozmetični tehnik. Skozi vsa 4 leta izobraževanja sem vsako poletje delala v različnih kozmetičnih salonih. Poleg teg pa še obvezno prakso med šolskim letom. Skozi več kot 20 let dela v kozmetični stroki, tako v wellnes centru, kot tudi v kozmetičnih salonih, sem si pridobila znanje, veščine in izkušnje. K temu je potrebno še dodati odnos so dela in strank, katerim se popolnoma posvetim, saj so zadovoljne stranke odraz mojega dela.