Strije so ena od najbolj neprijetnih sprememb na koži, s katerimi se srečuje veliko žensk in tudi moških. Strije se lahko pojavijo na različnih delih telesa in tudi starost, ko se pojavijo je lahko zelo različna. Moški jih imajo največkrat na ramenih, rokah in bokih; ženske pa na prsih, trebuhu, stegnih in zadnjici.

V našem kozmetičnem SALONU 20, nudimo učinkovito odstranjevanje strij s posebnimi tretmaji, s katerimi povzročimo ponovno prekrvavitev strije (brazgotine) in le-ta se začne zapirati in zaraščati, videz kože se izboljša.

Odprava strij poteka s pomočjo kombinacije najboljših tehnologij za odpravo strij.

1. kombinacija diamantni piling + laser IPL+RF

Odprava strij  z diamatno mikrodermoabrazijo Je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). Diamantni piling  je revolucionarna novost v kozmetiki ter neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Z diamantnimi konicami kontrolirano luščimo vrhnji sloj strij, s tem pospešimo samo obnovo celic in regeneracijo. S pomočjo vakuuma strijo prekrvavimo, ko je strija ponovno prekrvavljena, dobi koža pomembne mikroelemente ter hranilne snovi, ki na strijo delujejo izredno učinkovito, saj se strija začne krčiti in manjšati.

Odstranjevanje strij s pomočjo aparata IPL + RF, program fotopomlajevanje Na meji med vrhnjico in usnjico sproži ojačano obnavljanje celic, v globjih plasteh kože pa vzpodbudi fibroblaste k povečani tvorbi kolagenih in elastičnih vlaken.

 2. kombinacija diamatni piling + tripolarna radiofrekvenca

Odprava strij  z diamatno mikrodermoabrazijo

Odprava strij z radiofrekvenco.  Napnemo kožo in povečano njen tonus.

FacebookTwitterLinkedin

AKCIJA

DARILNI BON

paketi SALON 20

O SALONU 20

e-trgovina

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 450 všečkov

Na strani je 49 gostov .

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Za dodatna pojasnila o uporabi piškotkov kliknite TUKAJ.

  Da dovolim uporabo piškotkov.