Radio frekvenca (RF) - za napeto kožo

Radiofrekvenčna terapija je zasnovana na tehnologiji radiofrekvenčnih valov 450 KHz. Ta tehnologija omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek tega procesa je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, s časoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen.

RF tako s svojim mehanizmom delovanja bistveno izboljšuje stanje povešene kože (obraz, roke, prsi, trebuh, boki ...), povečuje njeno elastičnost, gladi oz. odpravlja gube, pomaga pri sanaciji strijaste kože, hkrati pa izničuje videz pomarančne (celulita) kože na nogah in zadnjici.

Uporabna je za celotno telo – na področju obraza, vratu in dekolteja kot pomladitvena terapija, na rokah, trebuhu, prsih in nogah pa služi za učvrstitev tkiva.

RF daje odlične rezultate in ne zahteva okrevanja ter je tako odlična alternativa agresivnim laserskim in kirurškim posegom. Presenetljivi rezultati so vidni že neposredno po zaključku posamezne terapije, končni učinek  pa je viden nekaj tednov po končanih terapijah. Učinek in občutek je, da koža postane bolj napeta, gladka in dosti bolj elastična.

Radiofrekvenca je zelo učinkovita pri:
• Ohlapni koži na rokah, stegnih in trebuhu. Kadar izgubimo maščobo v telesu,se pusti za seboj takoimenovan »prazen prostor« , kar v praksi pomeni ohlapno kožo. Radiofrekveca uspešno rešuje ta problem, saj ovelo kožo učvrsti in jo napne.
• Razgrajuje maščobne obloge in višek celulita na telesu.
• Zmanjšuje strije.
• Obnavlja kožo, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena.
• Izboljša tonus kože.

Pred začetkom tretmaja vam najprej 10  minut ogrevamo podkožje z IR svetloboGlede na velikost obravnavanega dela telesa vam nudimo 20 ali 40 minutni tretma. Za popolni učinek je potrebnih 5 do 10 tretmajev v razmaku 1 tedna. Priporoča se tudi vzdrževanje nekje na vsakih 6 mesecev, toliko da se dobri rezultati ohranjajo.

Radio frekvenco nudimo tudi v kombinaciji s kavitacijo ali diamatnim pilingom. S kavitacijo odstranjujemo podkožno maščobo in nato sledi napenjanje oz. glajenje kože z RF. Z dimantnim pilingom površinsko odstranimo poroženele celice povrhnje plasti kože in potem zopet gladimo kožo z RF. Terapija je primerna pri odstranjevanje strij, posledic aken na koži....

Pomembno je, da stranka vsaj dva dni pred in po posegu pije večje količine vode (2,5 l do 3 l) in se ne izpostavlja dodatnemu segrevanju kot je savna ali sonce.

Za boljše rezultate priporočamo zdravo prehrano, veliko zaužite tekočine, povečano telesno aktivnost in izbrane vaje za odpravljanje celulita, za dopolnilno domačo nego pa uporabo anticelulitnih izdelkov.

ZA NADALJNJO NEGO DOMA PRIPOROČAMO
• SKIN FIRMING krema za učvrščevanje z Amazonskim kompleksom

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov