Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človekovo zdravje. Ta sistem odvaja tekočino, razstruplja in prenavlja tkiva, preceja strupe in tuje substance ter pomaga doseči zdrav imunski sistem.

Če limfni sistem ne deluje najbolje, se začnejo v telesu nabirati strupi, ogroženo je delovanje celic, posledično pa pripelje vse to do fizičnih težav (bolezen, prekomerna teža, celulit, slabo počutje…)

Limfna drenaža je posebna tehnika, ki se izvaja po principu potisk-premik. Namen drenaže je povečanje krvnega pretoka. Limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog  ter zastajanje vode v telesu. Tehnike limfne drenaže imajo tudi analgetični učinek (zmanjšujejo bolečino) in izboljšajo naše počutje.

Limfno drenažo uporabljamo:
- zmanjševanje telesne teže in oblikovanje postave
- pri zateklih nogah
- po poškodbah sklepov (ko je oteklina in s tem pride do zmanjšane gibljivosti)
- pri zastajanju vode v telesu
- po operacijah, pri katerih se odstranijo bezgavke
- za odpravljanje celulita
- pri tretmanih aknaste kože, rosacea
- kot preventiva pri zatekanju nog
- za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju
- kot preventiva pri nosečnostnih strijah
- za odstranjevanje toksinov iz telesa
- blagodejno vpliva na celo telo in organizem,
- pospešuje krvni obtok in na ta način preprečuje nastanek vnetnih ven,
- priporoča se vsem, ki veliko sedijo ali stojijo,
- po večjih športnih obremenitvah za zmanjšanje bolečine, otekline, izboljšanje celjenja ran.

Limfna drenaža krepi imunski sistem in deluje antistresno. Stranski učinki so lahko zaspanost in povečano delovanje mehurja, kar pa ni nič slabega, saj se s tem telo čisti.


V našem salonu izvajamo strojno limfno drenažo v kombinaciji z infra rdečo toploto (savna učinek), kar še pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšuje obseg telesa. Infrardeči grelci oddajajo energijo, ki prodira do 4cm globoko v telesno tkivo. Ogrevanje s pomočjo infrardeče toplote spodbuja procese presnove, jih pospešuje in omejuje razmnoževanje bakterij in virusov. Notranje organe pa spodbuja k večji aktivnosti. Obrambna sposobnost telesa se izboljša. Telo se temeljito očisti in pomladi. Limfna drenaža se mora izvajati najmanj 20 minut, da sploh lahko dosežemo dober učinek delovanja na telo.

Izbirate lahko med 30 in 60 minutnim tretmajem. Priporočamo, da se tretma opravi po kavitaciji, elektrostimulaciji, radio frekvenci ali skupaj z bodywrapingom.

salon20 limfna drenaža

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov