Elektrostimulacija je izjemno učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, stegna in zadnjica, istočasno pa v zelo kratkem času opazimo pozitivne spremembe na mišičnem tonusu ter celulitnem stanju.

Elektrostimulacija tako stimulira periferno prekrvitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje porabo maščob. Z elektrostimulacijo povzročimo krčenje kolagenskih vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih funkcionalnih kolagenskih vlaken, ki so zaradi celulitnega stanja izgubili tonus prožnost ter s tem še dodatno zmanjšuje nakopičeno maščobo, istočasno pa lepo oblikuje mišično strukturo.Tako se zmanjša obseg kritičnih delov telesa. Z izboljšanjem tonusa, se zmanjšajo tudi kožni defekti (strije). Z elektrostimulacijo učvrstimo trebuh, noge, zadnjico in nadlaket.

Elektrostimulacija povzroči draženje motoričnih živčni vlaken s pomočjo električnih impulzev. S tem povzroči krčenje mišic, ki je podobno zavestnemu krčenju mišic. Elektrostimulacija omogoča optimalno krčenje mišic z najmanjšo možno količino energije, zato je stimulacija bolj prijetna in učinkovita. Z neinvazivno tehnologijo lahko prilagajamo parametre stimulacije posamezniku in izbranim mišicam.

• Program ena: Nizka frekvenca vpliva na maščobne celice. Zmanjša maščobo v
celicah, ter prekrvavi maščobne celice. Je primerno za vse dele telesa.
• Program dva: Krči mišice in jih napenja ter odstrani maščobo iz globljih plasti.
Primerno je za ljudi, ki imajo več maščobe.
• Program tri: Krči mišice in jih učvrsti, primerno za vrhnjo maščobo, ima odličen
učinek napenjanja.
• Program štiri: Neprekinjeni valovi, za izboljšanje limfnega obtoka in zmanjšanje
maščobnih celic.
• Program pet: Utripi valovanja za sproščanje mišic in izboljšanje prekrvavitve.

V Salonu 20 strmimo k čim boljšim rezultatom. Naše dolgoletne izkušnje so pokazale najboljše učinke, če ob elektrostimulaciji istočasno izvajamo še terapijo z infrardečo svetlobo. Za opazen učinek je potrebnih vsaj 10 obiskov 2- do 3-krat tedensko, kar je odvisno od obstoječega stanja tonusa na stranki, zato se za točen načrt dogovorimo na prvem obisku.

V ponudbi imamo 30 minutni tretma. Lahko pa tudi v kombinaciji s tripolarno RF (20 minut elektrostimulacija + 20 minut tripolarna RF) ali z limfno drenažo (20 minut elektrostimulacija + 40 minut limfna drenaža).

Elektrostimulacijo izvajamo na predelu  trebuha, stegen, zadnjice, nog in nadlaketi.

ZA NADALJNJO NEGO DOMA PRIPOROČAMO
• SKIN FIRMING krema za učvrščevanje z Amazonskim kompleksom

elektrostimulacija na nogi elektrostimulacija na trebuhu

Elektrostimulacijo ne izvajamio, če imate katero od naslednjih stanj:
poslabšano splošno zdravstveno stanje, specifični operativni posegi, sveži prelomi kosti, tromboflebitis, rakavo obolenje, nosečnost, dermatološko obolenje, uporaba srčnega spodbujevalnika, različna vnetja, maligni procesi, različna lokalna vnetja kože.

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov