NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

HYALURON - naravna vlažilna nega kože

 Hyaluron zaradi majhne molekulske mase penetrira v globlje plasti kože ter spodbudi nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva pomembna proteina v koži: kolagen in elastin. Hyaluron pomaga koži obnoviti lastno zalogo vlage in deluje s takojšnim učinkom liftinga. Kožna tekstura postane bolj gladka in polna, obrazne poteze se obnovijo. Polt postane bolj mladostna in vitalna, koža pa gladka, žametno mehka, čvrsta in napeta. Ta mladosten in svež videz kože traja skozi ves dan.

Nega z izdelki Hyaluron predstavlja učinkovito alternativo bolečim injekcijam hyaluronske kisline. Z leti namreč koža kaže znake utrujenosti: oslabi, postane tanjša in manj navlažena, izgublja prožnost. Pojavijo se prve gubice, ki se sčasoma spremenijo v gube, veke se povešajo, koža izgublja tonus.

Vsakodnevna uporaba izdelkov HYALURON poveča vlažnost, viskoznost in prožnost kože. Hyaluron gladi gube in pomirja kožno tkivo, omogoča boljšo oskrbo kože s kisikom, spodbuja odstranjevanje strupov in kožo napne. Bolje navlažena koža je bolj napeta, gladka in zdravo sijoča.

V tej negi vam kožo površinsko očistimo, nato sledi piling obraza in po potrebi še globinsko očistimo obraz ter za tem naredimo dezinfekcijo obraza z visoko frekvenco. Nato vam nanesemo HYDRO masko s hyaluronom in pustimo delovati 20 minut. Maska kožo vitalizira, okrepi njeno sposobnost ohranjanja vlage ter okrepi njeno odpornost pred stresom, UV sevanjem in staranjem. Nato sledi nanos ustrezne 24 urne hyaluronske kreme.

VLAŽILNA nega obraza vsebuje :
• površinsko čiščenje
• piling obraza, ki nežno odlušči odmrle celice
• globinsko čiščenje (po potrebi)
• visoko frekvenco (po potrebi)
• nanos HYDRO maske z izjemno svežino, ki daje zdrav sijaj kože
• nanos kreme za čvrstost in gladkost obraza

ZA NADALJNJO NEGO DOMA PRIPOROČAMO
• HYALURON 24h krema za normalno-mešano kožo
• COLLAGEN CMF ekstra vlažilna krema

PRIPOROČENO ŠTEVILO TRETMANOV
• minimalno 5-7 tretmajev (1 tretma tedensko) za doseganje optimalnih rezultatov
• 1 tretma mesečno za vzdrževanje doseženih rezultatov

hyaluron nega obraza

FacebookTwitterLinkedin

AKCIJA

DARILNI BON

paketi SALON 20

O SALONU 20

e-trgovina

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 450 všečkov

Na strani je 12 gostov .

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Za dodatna pojasnila o uporabi piškotkov kliknite TUKAJ.

  Da dovolim uporabo piškotkov.