NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

Si želite mladostni videz, pa ne veste kateri način izbrati? Fotopomlajevanje z radio frekvenco je najnovejši hit v kozmetični industriji

Radiofrekvenčna terapija je neinvazivna tehnika pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije povzročimo segrevanje globljih plasti kože. To segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih kolagenskih vlaken (učvrsti se obstoječe vezivno tkivo), pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Na ta način v koži posredno obnovimo in pomladimo vezivna (kolagenska) vlakna. Postopek pomlajevanja z radiofrekvenčnim tokom se je razvijal v zadnjih osmih letih, opravljene so bile številne obsežne raziskave. Z razliko od visokoenergetskega laserja, ga lahko uporabljamo pri vseh tipih in barvah kože.

Princip delovanja :
 Z radio frekvenco 450 KHz napravimo lifting obraza. Celoten postopk je alternativa kirurškim posegom. Z RF napravo z elektrodami prenašamo energijo radijskega vala v kožo. Ustvarjeno električno polje prehaja iz povrhnjice kože v podkožje, kar povzroči segrevanje podkožja. S pomočjo kolagena v notranjem sloju kože, se bo ob temperaturi 60-70 stopinj naravna odpornost podkožja zmanjšala ter povzročila, da se bo ohlapna koža napela in dvignila. Če se kolagen nenehno pridobiva, se debelina in gostota notranjega sloja kože poveča, zmanjšajo se gube, zmanjšajo se brazgotine, obnavlja se kožna prožnost in sijaj, kar naredi kožo lepšo in nežno. Z povečanjem kolagena v tkivu se bodo na tretiranem območju gubice zmanjšale. Radiofrekvenca tudi odstrani povrhnjo plast, v kateri se zgublja prožnost, kar neposredno vodi do prenovljene kože.

Pozitivni učinki RF: brez bolečin, ni krvavitev, na obrazu ni sledi, ni ran, ni potrebno okrevanje, čas tretmaja je kratek, učinek je dolg in hiter (20% po enem tretmaju, 90% v 2-6 mesecih).

Indikacije: napenja ohlapno kožo, zmanjša gubice, odstranjuje strije, pomlajuje celotno telo (napenja in oblikuje vrat in hrbet, prilagaja in dviguje obliko prsi, oblikuje pas, trebuh, zadnjico in noge).

Pred tretmajem morate odstraniti iz obravnavanega dela telesa ves nakit. Kožo vam očistimo s čistilnim mlekom in tonikom ter nanesemo gel. Sledi 30 minutni tretma z radio frekvenco. Nato vam očistimo obraz in nanesemo dnevno kremo.

Fotopomlajevanje obsega :
- površinsko čiščenje kože
- 30 minutni tretma z bipolarno RF
- pomiritev kože z ledeno sondo
- nanos dnevne kreme, anti-age kreme

 Pred in po tretmajih morate zaužiti najmanj 2 l tekočine dnevno, ter se 3 dni po tretmaju izogibati soncu.

Za mlajše ljudi, ki še nimajo tako izrazitih gub je dovolj, če se tretma ponovi 1x na teden, medtem ko je za starejše, z globljimi gubami priporočljivo 2x na teden.
Priporočljivo število tretmajev je 5-10x. Odvisno od stanja kože.

ZA NADALJNJO NEGO DOMA PRIPOROČAMO
• COLLAGEN CMF ekstra vlažilna krema
• COLLAGEN CMF intenzivna hranljiva krema
• COLLAGEN očesna krema

Tretmaja z RF ne izvajamo, če imate kožne bolezni in rane, epilepsijo, karcinom, ste noseči, imate velik železni implantant, imate srčna obolenja, botoks ali filerje, neurejen diabetes, fiksni slušni aparat ali imate akutno bolezen.

bipolarna RF

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov