NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji. Tudi vse hollywoodske zvezdnice izgledajo tako lepe, ker imajo podaljšane permanentne trepalnice.
Imamo velik izbor trepalnice različnih barv, dolžin, ukrivljenosti in gostote primerne vašim željam in primerne vašim naravnim trepalnicam.
Podaljašne trepalnice vas naredijo še bolj zapeljive, samozavestne. Vaš pogled bo še bolj glamurozen.

Praviloma so podaljšane trepalnice obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici, nege in skrbi za trepalnice. Trajno podaljšanje trepalnic je odlična alternativa ličenju, saj se lahko ženska odpove maskari.

Podaljšane trepalnice so vodoodporne in primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Profesionalne umetne trepalnice se nanašajo posamično ena na eno naravno trepalnico. Vaše trepalnice bodo daljše, gostejše in naravnega videza.

Pokličite nas, da se dogovorimo za termin .

Ker trepalnice izpadajo po naravni poti, jih je potrebno vsake toliko časa obnavljati. Čas obnove se giblje od 3 do 6 tednov in je odvisen od metabolizna posamezne osebe.

Nega trepalnic:
Prvih 48 ur po postopku se trepalnic ne moči, ne izpostavlja vročini, vroči pari, kopanju, plavanju, savni, ter omejite čas tuširanja.
Uporaba maskare ni potrebna. V kolikor vseeno želite dodati intenzivnost, maskaro nanašajte na konice trepalnic in uporabljajte kozmetične izdelke za nego oči, ki niso na oljni osnovi, ter ne uporabljajte vodoodpornih maskar.

podaljšane trepalnice trepalnice

 

FacebookTwitterLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje na kozmetične storitve

DARILNI BON

paketi SALON 20

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Strinjam se Pravila in Pogoji

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 500 všečkov