NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji. Tudi vse hollywoodske zvezdnice izgledajo lepe, ker imajo podaljšane permanentne trepalnice.
Imamo velik izbor trepalnice različnih barv, dolžin, ukrivljenosti in gostote primerne vašim željam in primerne vašim naravnim trepalnicam.
Podaljšane trepalnice vas naredijo še bolj zapeljive, samozavestne. Vaš pogled bo še bolj glamurozen.

Praviloma so podaljšane trepalnice obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici, nege in skrbi za trepalnice. Trajno podaljšanje trepalnic je odlična alternativa ličenju, saj se lahko ženska odpove maskari.

Podaljšane trepalnice so vodoodporne in primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

V kozmetičnem SALON-u 20  izvajamo 2 tehniki:
Prva je,  permanentno podaljševanje trepalnic 1na1, kar pomeni, da prilepimo eno umetno trepalnico na eno naravno trepalnico. Učinek te tehnike, je sorazmerno  naraven videz in poudarjene oči.  S pravo izbiro dolžine in oblike umetnih trepalnic ustvarimo »make-up videz«, ali pa »dramma – videz«. Aplikacija trepalnic 1na1 prvič traja do dve uri.
Druga tehnika podaljševanja trepalnic je 3D ali volumen tehnika, kjer vam trepalnice zgostimo. Umetne trepalnice so bistveno tanjše in lažje od vaših naravnih in na eno vašo trepalnico nalepimo 3 umetne. Končni videz tako podaljšanih trepalnic so goste, izrazite in ukrivljene trepalnice. Primerne so za posebne priložnosti in dogodke saj imajo zelo dramatičen učinek in se kombinirajo z močnim večernim make–upom. Postopek volumenskega podaljševanja (zgoščevanje) traja prvič do 3 ure.

Želite bolj goste trepalnice? Potem je nova tehnika 3D volumen podaljševanja trepalnic prava za vas!
Pri tej tehniki stilistka dela z zelo finimi sintetičnimi trepalnicami debeline 0,07 mm. S posebno tehniko se na vašo naravno trepalnico pritrdijo 3 trepalnice (to je mogoče, ker so trepalnice veliko lažje). Tako so 3D trepalnice zelo polne in tridimenzionalne. Ustvarijo popolnoma naraven učinek veliko bolj gostih trepalnic, kot so vaše naravne. Volumen trepalnice so na občutek identične naravnim, so izjemno lahke in mehke in se ob dotiku ne čuti, da so umetne. Nanašamo jih lahko v dveh oblikah in sicer v obliki »široke pahljače« ali v obliki »ožje palmice«.

Na tretma pridite nenaličene. Ličil si ne odstranjujte z oljnim odstranjevalcem za make up. V kolikor imate kontaktne leče, jih pred tretmajem odstranite.

Ker trepalnice izpadajo po naravni poti, jih je potrebno vsake toliko časa obnavljati. Čas obnove se giblje od 3 do 5 tednov in je odvisen od metabolizna posamezne osebe.

Nega trepalnic po tretmaju:
Prvih 48 ur po postopku se trepalnic ne sme zmočiti, izpostavljati vročini ali vroči pari. Prav tako ne smete plavati ali se savnati.

 Uporabljajte kozmetične izdelke za nego oči, ki niso na oljni osnovi, ter ne uporabljajte maskar.

 trepalnice

 

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Strinjam se z Pravila in Pogoji

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov