NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

E-novice Elektronske novice bomo pošiljali približno enkrat mesečno. Z njimi vas bomo obveščali o novih artiklih, popustih, akcijah, nagradnih igrah, povabili vas bomo na sejem, podelili morda bon za popust... Na elektronske novice se prijavite na desni strani spodaj, tako da vpišete svoje ime in vaš email naslov. Na novice ste avtomatsko naročeni tudi ob prvi registraciji v spletno trgovino (ko želite nekaj kupiti in vnesete svoje podatke) ali če ste sodelovali v nagradni igri ali ob zahtevku za download posebnih novic. Na vsaki prejeti elektronski novici, imate vedno spodaj tudi možnost, da se odjavite. Lahko pa nam tudi pošljete email na naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  
  s pripisom " odjava na elektronske novice"

Vse zbrane osebne podatke bomo shranili, obdelali in uporabili v skladu z veljavnimi zakonskimi določili glede varovanja osebnih podatkov zgolj za potrebe storitve, ki ste jo izbrali sami, saj so potrebni za obdelavo vaše zahteve. Vaše osebne podatke ne bomo posredovali tretjim osebam . Vaše podatke bomo obdelali in jih uporabili za potrebe svetovanja, obveščanja ter oglaševanja naših izdelkov in storitev.

SALON 20

FacebookTwitterLinkedin

AKCIJA

DARILNI BON

paketi SALON 20

O SALONU 20

e-trgovina

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 450 všečkov

Na strani je 6 gostov .

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Za dodatna pojasnila o uporabi piškotkov kliknite TUKAJ.

  Da dovolim uporabo piškotkov.