NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

Odločite se za revolucionarno spremembo in spremenite svojo kožo v lepo, napeto, sijočo, brez nepravilnosti in vidno pomlajeno. Spodbudite naravno tvorbo kolagena, elastina in hialurona na popolnoma naraven način z microneedling metodo.
Z microneedlingom dosežemo izjemne rezultate pri pomlajevanju kože. Microneedling odpravi nepravilnosti na koži kot so brazgotine od aken, operacij ali ureznin, zmanjšuje starostne gube ter izboljša stanja ohlapne kože. Zmanjšuje se tudi hiperpigmentacija. S samim postopkom zmanjšujemo drobne in globoke gube. 

Z mikropenom (Dermapen - naprava za iglično mezoterapijo) vam kontrolirano s sterilnimi iglicami z veliko hitrostjo na koži napravimo tisoče mikro luknjic, skozi katere je omogočen hitrejši in globlji vnos aktivnih snovi v kožo. Za razliko od vbrizgavanja filerjev z injekcijskimi iglami le na določenem področju, se pri microneedlingu neguje celotna koža na obrazu.
Koža se začne braniti in od znotraj obnavljati. Spodbudi se proces povečevanja kolagena, elastina ter hialuronske kisline. Pri tem se gube mehčajo, brazgotine drobijo, pigmentacije posvetlijo in pore zmanjšujejo. Povečuje se debelina in elastičnost kože ter prekrvavitev v dermisu. Drobne mikro luknjice v koži se zacelijo v nekaj urah.
Sam postopek je znan tudi pod imenom kolagenska indukcijska terapija. Microneedling je sodobna, varna in učinkovita terapija izboljševanja strukture kože.

Pri samem tretmaju uporabljamo vrhunske nemške dermokozmetične proizvode. Pred microneeedling postopkom vam na kožo nanesemo Hyaluron/heksapeptid serum, ki ima podobne učinkovine kot botoks. Majhne liposomske molekule z lahkoto prehajajo skozi mikrokanale v podkožje in spodbujajo naravno tvorbo kolagena, elastina in hialurona. Nato vam vtremo še HYA 4 deep lift up gel, ki vsebuje 4 različne hialuronske kisline. Vsaka  kislina prodre do določene plasti kože in zagotavlja navlaženost kože. Zraven so še signalni peptidi, ki sproščajo mišice (enako kot botox) in pospešijo lastno sintezo kolagena v telesu. Za zaključek tretmaja vam nanesemo še Q10 deep lift kremo, bogato s koencimom Q10, visoko kakovostnimi signalnimi peptidi ter vitaminom E. Q10 je provitamin, ki odlično zaščiti ranjeno kožo pred prostimi radikali in drugimi škodljivimi snovmi v zraku. V kremi so še breskovo, mandljevo in jojobino olje ter karitejevo maslo, ki ščitijo kožo pred izsušitvijo.

Terapija se izvaja na 2-3 tedne. Za optimalne rezultate priporočamo 5-10 obiskov. Rezultati so vidni že v nekaj tednih po prvi terapiji in so dolgotrajni. Popolni učinek terapije je viden 3 mesece po zadnji terapiji. Terapijo izvajamo osebam po dopolnjenem 30 letu.

Ob enkratnem nakupu 3 tretmajev, vam podarimo COLLAGEN CMF intenzivno hranljivo kremo 50ml, ki jo priporočamo za nadaljnjo nego doma.

Navodila za stranke pred tretmajem:
• 3 dni pred tretmajem se ne sončite,
• 2 dni pred tretmajem ne uživajte alkohola in aspirina in podobnih tablet,
• na dan tretmaja ne uživajte velikih količin kave.

Okrevanje
Koža je lahko od 1 do 2 dni rdeča, kar je povsem normalno. Po enem tednu lahko pride do luščenja kože. Občutek imate, kot da vas je opeklo sonce. Občutite toploto in rahlo ščemenje ter špikanje. Po tretmaju dobite navodila za nadaljnjo nego kože doma. Na delo v službo se lahko vrnete naslednji dan.

Microneedling tretma vsebuje :
• površinsko čiščenje kože,
• toniziranje kože,
• nanos ustreznega seruma (hyaluron/hexapeptid ali kolagen...),
• tretma z mikropenom,
• toniziranje kože,
• nanos deep lift up hyaluron gela,
• nanos Q10 deep lift up kreme.

Microneedling terapije ne izvajamo, če imate aktivne akne ali herpes, ekceme, rosaceo, luskavico, opekline, akutne bolezni, vročino, kožne alergije, hemofilijo, rakava kožna znamenja, visok krvni tlak ali če jemljete antibiotike ali zdravila za redčenje krvi.

 meso fluid hyaluron hexapeptidmicroneedling  microneedling obraza

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov