NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

Še posebej pozimi je koža na vašem obrazu suha, siva in utrujena. Zato si podarite kraljevsko nego obraza. Pri negi bomo uporabili kar 3 različne maske:
- PERFECT CODE maska Afrodita Professional, ki z bio-aktivnim encimom kožo že po enem nanosu osveži in izenači njen ten. .
- WINE TERAPY maska šampanjec izboljša prekrvavitev in vlažnost kože ter spodbudi njeno obnavljanje. Kožo oskrbi s potrebnimi hranljivimi snovmi, ki ji dajejo moč zaščite.
- GOLD 24 Ka maska s koščki pravega zlata spodbuja obnovo suhe, zrele in z zunanjimi stresnimi dejavniki zaznamovane kože
V dve uri trajajočem tretmaju vam bomo obraz najprej površinsko očistili, pobarvali in oblikovali obrvi in trepalnice. Nato sledi piling obraza in dekolteja, ki je hkrati tudi mikromasaža, ki izboljšuje prekrvavitev kože. Po potrebi opravimo tudi globinsko čiščenje. Na tonizirano kožo sledi nanos PERFECT CODE maske, ki jo pustimo delovati 20 minut. Inovativna formulacija bio-aktivnega encima zagotavlja bistveno izboljšanje videza kože že po prvem nanosu - bolj gladka in mehka koža že v 1 sami noči!  Vmes vam na roke nanesemo razkošno GOLD 24 Ka masko. Roke vam zavijemo še v GOLD 24 Ka toplotno oblogo iz čebeljega voska in olja jojobe. Potem vam na obraz in dekolte nanesemo šampanjsko lepo dišečo masko WINE THERAPY. Obraz in dekolte nato 15 minut masiramo, da pospešimo cirkulacijo krvi pod kožo in hitrejši vnos vseh aktivnih učinkovin maske v kožo. Na kritične dele obraza, kjer se najprej začnejo pojavljati gubice, nanesemo s pipeto 60% peptitni kompleks PERFECT CODE FILER DROPS. Peptidi spodbudijo celice, da se hitreje delijo ter sintetizirajo več kolagena, elastina in hialuronske kisline. Čudežne kapljice lepote delujejo na 2 načina: že 30 minut po nanosu lahko opazimo zmanjšanje globine in dolžine gube, po dveh mesecih redne uporabe pa dosežemo tri-dimenzionalno zmanjšanje gub. Nego zaključimo z PERFECT CODE ESENCO, ki deluje s trojnim vlažilnim učinkom ter vzpostavlja učinkovito ANTI-POLLUTION zaščito.

KRALJEVSKA nega obraza vsebuje :
• površinsko čiščenje
• barvanje in oblikovanje obrvi in trepalnic
• soft, encimski piling ali mikrodermoabrazija 
• globinsko čiščenje (po potrebi)
• PERFECT CODE maska za obraz
• vlaženje z WIN UP LIFT osvežilno meglico
• GOLD maska za roke + GOLD čebelji vosek
• WINE THERAPY šampanjska maska za obraz in dekolte
• masaža obraza in dekolteja 15 minut
• PERFECT CODE FILER-DROPS koncetrat za takojšnjo zapolnitev in glajenje gubic
• PERFECT CODE ESENCA za dolgotrajno navlažitev kože

ZA NADALJNJO NEGO DOMA predlagamo PERFECT CODE Filler-drops koncentrat (za vse vrste kože), Esenco (za mešano-suho kožo) in Masko za intenzivno nočno regeneracijo kože (za vse vrste kože). Pri suhi koži svetujemo dodatek hranljive negovalne kreme (po potrebi): 3 PEPTIDES, PURE GOLD, WIN UP-LIFT hranljiva krema, BRILLIANT serum mladosti ali Sleeping masko.

PRIPOROČENO ŠTEVILO TRETMANOV
• 1 tretma na 6-8 tednov 

kraljevska nega obraza  

 

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov