SPREMENITE VIDEZ VAŠEGA NASMEHA

beljenje zob SALON20

Si želite imeti bel in bleščeč nasmeh.? Sedaj je to mogoče s popolnoma novo patentirano formulo iz Kanade, ki pobeli vaše zobe v 40 minutah. Postopek je popolnoma neboleč. V ustih imate občutek, kot po umivanju zob z zobno pasto. Beljenje zob je najpogosteje izvajan lepotni poseg na svetu.

Zakaj nastanejo rumeni zobje?  Madeži na zobeh nastanejo največkrat zaradi pitja kave, gaziranih pijač, vina ter čaja, kajenja cigaret in jemanja določenih zdravil. Zob ne morete pobeliti z nobeno pasto ali poliranjem v celoti, še posebej ne za stalno. V SALON-u 20 vam s sodobno tehniko svetlobnega beljenja vaše zobe posvetlimo z uporabo posebnega gela, ki ne škoduje zobem in ne draži dlesni. Ta postopek je varen in neboleč. Rezultati so vidni takoj. Dosežena belina je obstojna od 3 do 12 mesecev. Samo beljenje zob ne povzroča nobenih stranskih učinkov.

LED svetloba v kombinaciji z belilnim gelom  v nasprotju z drugimi metodami, posvetli zobe in ne povzroči nobene škode na zobni sklenini in ustni flori ter zagotavlja izredno dobre rezultate. Iz zob se odstrani obarvanost od hrane, pijače in organskih snovi. Zobna sklenina in dlesni se ne poškodujeta. Istočasno vam pobelimo zobe v smejalnem delu spodaj in zgoraj. V enem tretmaju vam povečamo belino zob za 3-8 odtenkov. Tretma se lahko neomejeno ponavlja, vendar v razmaku 2 tednov. Garancija na zadovoljstvo stranke: Če vam ne posvetlimo zobe za vsaj 2 odtenka, potem je storitev za vas brezplačna.

Uporabljamo specialen patentiran gel, ki ne škoduje vašim zobem in ne draži dlesni ter najsodobnejšo LED luč, ki oddaja hladno - modro svetlobo. Svetloba pospeši proces beljenja oz. svetlenja zob. Belilni gel zaradi svoje posebne sestave nevtralizira pigment v zgornji plasti zobnega tkiva in dobesedno posrka iz zobnih mikropor vse nečistoče, ki so se vam nabrale v zobeh. 

Beljenje zob je primerno samo za zdrave naravne zobe. Ne deluje na vsadke, umetne zobe, zalivke ali na zobe brez živcev ter na plombe ali prevleke. Nepravilnosti v sklenini ali razvojne motnje zoba itd, se z beljenjem ne pobelijo. 

Za dosego boljših rezultatov vzdržujte dobro ustno higieno. Poskusite z umivanjem zob po vsakem obroku ter se izogibajte prekomernemu uživanju kave in barvnih pijač ter kajenju.

Pred beljenjem zob morati imeti sanirano zobovje (kariesi, zdravljenje...) ter opraviti higiensko fazo čiščenja oblog in zobnega kamna.
Če imate občutljve zobe, ne priporočamo beljenja. Prav tako ne izvajamo beljenja zob nosečim ali doječim materam, če ste mlajši od 18 let ali če ste alergični na snovi v gelu ali če imate vnete dlesni.

Čas beljenja je odvisen od vaše naravne barve zob, stopnje obarvanosti in odtenka beline, ki jo želite doseči. Na voljo je tretma z enojnim ali dvojnim beljenjem zob. Lahko pa vam pobelino samo en zob. Prav tako imamo dve metodi beljenja zob v odvisnosti od oblike zob in vašega refluksa.

Ingredienti v belilnem gelu: Glycerin, Propylene glycol, Carbomer, Mentha piperita oil, Triethanolamine, Mica, Sodium carbonate peroxide, Aqua, Sucralose, Limonene

Nega zob po beljenje
1 uro pred in 2 uri po beljenju ne smete nič jesti. 24 ur po beljenju ne jejte in pijte živil, ki vsebujejo veliko barvil (rdeče vino, paradižnik, špinača, rdeče meso...). Jejte in pijte belo obarvana živila, kot so voda, mleko, belo vino, krompir, piščančje meso, bel kruh, testenine...

Pogosta vprašanja o beljenju zob?

Zato ne odlašajte in nas pokličite ter si rezervirajte svoj termin za bolj vesel in bleščeč nasmeh.

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov