Natisni

Imejte se radi in si privoščite nekaj zase …

V kozmetičnem Salonu 20 izvajamo vrhunske masaže, saj ta ne pomeni le odlično sprostitev za vaše telo, temveč tudi za vašo dušo. Pod rokami izkušenih maserk se bodo sprostile napetosti v vaših mišicah in celotnem telesu, medtem ko bodo ambient, pomirjujoča glasba in različne dišave sprostile vaše misli in pregnale vsakodnevne skrbi. Pri masaži je res ključna sprostitev, zato dajemo temu poseben poudarek. V kolikor so prisotne napetosti v določenem predelu, se temu predelu telesa še posebej posvetimo.

Nudimo različne vrste masaž:

·  Klasična masaža celega telesa (45, 60 ali 90 minut)

·  Klasična delna masaža (hrbet, noge ali roke 30 minut)

-  Masaža za nosečnice od 3.meseca dalje (45 minut)

-  Refleksna masaža stopal (30 ali 45 minut)

Ročna vakumska masaža (30 ali 60 minut)

-  LUX masaža 1 (klasična masaža z aromatičnimi olji 60 minut + refleksna masaža stopal 30 minut)

-  LUX masaža 2 (klasična masaža z aromatičnimi olji 75 minut + limfna drenaža obraza 15 minut)

Privoščite si masažo, storite nekaj dobrega zase. Pridite se razvajati v naš Salon 20. Učinek masaže se bo občutil takoj, odšli boste zadovoljni in brez bolečin in sproščeni.

Klasična masaža telesa ima različne učinke na telo, med ostalimi:

Pri nas se lahko tudi stuširate pred in po masaži.
Za prijetno pučutje imamo ogrevane masažne mize.

Masažo bi si morali privoščiti enkrat tedensko
Slovar slovenskega knjižnega jezika pravi, da je masaža mehanično delovanje na telo ali del telesa iz zdravilnih, kozmetičnih razlogov. Predsednik Društva maserjev Slovenije dodaja, da z njo v prvi vrsti res želimo doseči določen fiziološki učinek, vendar pa ne smemo zanemariti niti dobrodejnega vpliva na duševnost oziroma duha. Poznamo več vrst masaže, klasično naj bi si privoščili vsaj enkrat na teden, saj z njo vzdržujemo dobro psihofizično kondicijo. To so vedeli že stari Grki in Rimljani, v starodavni Indiji, na Kitajskem in še kje.

masaže SALON 20