Lepo in urejeno telo je ponos vsakega posameznika. Za odstranjevanje dlak obstaja več načinov. Najpogostejši način je še vedno britje, ki dlako le odreže. Slaba stran britja so močnejše in gostejše dlake, suha koža, gladkost kože pa je le trenutna. Podoben učinek imajo tudi depilacijske kreme. Prednost depilacije z voskom je, da dlačice rastejo počasneje, so tanjše in redkejše.

V kozmetičnem Salonu 20 izvajamo klasično depilacijo z Allegra voski v kartušah, ki so vrhunske kvalilete in so zelo učinkoviti. Uporabljajo se lahko tudi na delno občutljivih kožah in so hipoalergeni.

Za občutljive dele kot so pazduhe, noge s krčnimi žilami, brazilski predel pa uporabimo namenski vroči vosek RICA. Depilacija s tekočim voskom je manj boleča metoda depilacije s katero odstranimo tudi trde, kratke in obrite dlake. Časovno je malo daljša od klasične depilacije.

Pri nas se lahko odločite tudi za depilacijo s sladkorno pasto Kleopatra. Sladkorna pasta je naravni izdelek ter ne vsebuje nobenih drugih kemičnih dodatkov. Zato je koži zelo prijazna. Nanašamo jo v nasprotni smeri rasti dlak, ker s tem dvignemo dlake, potegnemo pa v smeri rasti dlak. S tem dlako praktično potegnemo ven in ni možnosti lomljenja dlak, kot pri klasični depilaciji, kjer je postopek ravno obraten. Depilacija s sladkorno pasto je hkrati tudi piling kože s kristali sladkorja.
Sladkorna pasta Cleopatra je 100% naravni proizvod na bazi sladkorja (je naravni konzervans, ki preprečuje razvoj bakterij), limone, aloe vere ter ognjiča. Depilacija je primerna tako za  kožo s kapilarami, saj se na kožo nanaša hladna, zato tudi ni možnosti, da pride do opeklin, kot tudi za kožo z alergičnimi reakcijami, zaradi svojih naravnih sestavin. Po več tretmajih je dlačic vse manj, zmanjša pa se tudi število vraščenih dlačic.

Dlake pred depilacijo naj bi bile dolge od 3-5mm. Če pridete na brazilsko depilacijo, pa naj bodo nekoliko daljše, od 4-6mm.

Odstranimo vam dlake na  :

- zgornji ustnici ali bradi
- ličnicah
- pazduhah
- rokah (celotni ali delno)
- nogah (celotne ali delno)
- bikini predelu ali brazil
- hrbtu
- prsih
- zadnici / francoska depilacija

Pri moških ne izvajamo depilacij na intimnem predelu.

Po depilaciji vas namažemo s hladilnim gelom za po depilaciji.

Da dosežemo najboljše rezultate je priporočljiivo, da nas obiščete vsakih 4-6 tednov.

Če iščete trajno odstranitev dlak potem je Laser IPL+RF edini način za trajno odstranjevanje dlak.

depilacija 

 

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov