Izberite vrsto kozmetičnih storitev ter nato željeni datum:
NEGA OBRAZA   NEGA TELESA   MASAŽE   TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK

DEPILACIJA   DEPILACIJA S SLADKORNO PASTO 

MANIKIRA   PEDIKURA   BELJENJE ZOB   LASERSKE IPL STORITVE

Navodilo za uporabo e-naročanja na kozmetične storitve v SALON-u 20

Veseli nas, da ste se odločili, da si boste svoj termin za kozmetične storitve elektronsko rezervirali preko spletne aplikacije.

1. Kliknite na NAROČANJE NA KOZMETIČNE STORITVE
 Prikaže se vam stran, kjer lahko opravite spletno naročilo. To je tudi privzeta stran, ko kliknite na osnovni strani www.salon20.si na desni strani na gumb E-NAROČANJE.

2. Najprej izberite vrsto kozmetičnih storitev (NEGA OBRAZA ali NEGA TELESA ali DEPILACIJA...). Nato si v koledarju s klikom na dan označite željeni datum. S črno barvo označeni datumi so nedelovni dnevi, prazniki ali pa dnevni pred tekočim datumom. Te dnevne ni možno izbrati. Z rdečo je obarvan tekoči dan. Z oranžno barvo so obarvani dnevi, ki so na voljo za izbiro. Z modro pa se obarva dan, ki ga izberete.

3. V okvirju IZBERI STORITEV si izberete željeno kozmetično storitev. Kliknite na izbirno polje in prikazale se vam bodo vse kozmetične storitve, ki spadajo pod vnajprej izbrano vrsto kozmetičnih storitev. Po kliku na storitev, se vam le ta spodaj izpiše s kratkim opisom. Polege tega je zapisana tudi cena po ceniku in čas, ki je potreben, da se opravi izbrana kozmetična storitev. Če se pojavi  možnost za izbiro kozmetičarke, potem si lahko s klikom na ime izberete željeno osebo.

4. V spodnji tabeli se vam prikažejo z zeleno obarvani prosti termini, ki so na voljo za izbiro. Sivo obarvani termini, pomenijo, da so ti termini zasedeni in jih ne morete izbrati. S klikom na željeno uro sem vam spodaj v okvirju izpiše povzetek izbranega termina z dnevom in uro začetka in koncem opravljanja kozmetične storitve.
  Pri nekaterih kozmetičnih storitvah imate še možnost izbire dodatkov k naročilu, kot npr. (ampula ali mikrodermoabrazija ob negi...) Tudi ta izbira se vam pokaže v okvirju povzetek. V kolikor ste zadovoljni z izbiro, kliknite na gumb DODAJ V KOŠARICO. V košarici se vam izpiše izbrana kozmetična storitev, datum in čas trajanja (ura začetka in predviden konec kozmetične storitve) S klikom na "+" v košarici ob posamezni storitvi se vam prikažejo še dodatne informacije (dodatki ob kozmetični storitvi in oseba, ki bo to storitev opravljala) S klikom na desni strani na znak "-", lahko izbrišete izbrano storitev.

5. Če želite naročiti še kakšno kozmetično storitev na isti ali drugi dan, potem ponovite vse korake od točke 2 do 4.

6. ISKALNIK STORITEV
 Tukaj si lahko na hitro izberete željeno storitev in datum, na katerega se želite naročiti. Po kliki na POTRDI se vam prikažejo osnovni podatki o izbrani storitvi in prosti ter zasedeni termini za izbrani dan.
Če niste izbrali datuma, se vam pokaže še koledar  ob terminskih urah. Potem si lahko v koledarju izbirate dan, poleg pa se vam prikazujejo prosti termini za izbrano kozmetično storitev. Nato postopate kot je opisano v točki 4.

7. Za potrditev naročila, kliknite na gumb POTRDITEV v košarici.
Poleg ali spodaj pod košarico se vam prikaže OBRAZEC ZA POTRDITEV NAROČILA.

- Uporabniki, ki prvič naročajo kozmetične storitve
 Vnesete uporabniško ime in geslo. Oboje si morate zapomniti, saj boste te podatke potrebovali ob naslednji prijavi v spletno e-naročanje. Zaradi pravilnosti vnosa gesla, ga morate še enkrat vnesti. Vpišete še svoje pravo ime in svoj email naslov ter kliknete na gumb REGISTRACIJA.

- Že obstoječi uporabniki
  Vpišite svoje uporabniško ime in geslo v obrazec za potrditev naročila ali zgoraj desno v prijavna polja za uporabniško ime in geslo. Če ste pozabili  uporabniško ime ali geslo, imate možnost, le to dobiti na svoj email naslov, če kliknete na strani zgoraj na izbrano istoimensko povezavo. Glej točko 9. Če ste zavrnili uporabo piškotkov, potem se ne morete prijaviti. Spodaj na strani v zelenem okvirju kliknite na NASTAVITVE PIŠKOTKOV in jih potrdite.

Če ste že prijavljeni, se vam pokaže nov OBRAZEC ZA POTRDITEV NAROČILA z že vpisanimi vašimi podatki (ime in priimek, email in vaša telefonska številka)
Vsi novi uporabniki pa morate tukaj še vpisati  svojo mobilno telefonsko številko. Pod opombe lahko vpišete še kakšna posebna navodila za kozmetičarko.
Če imate kupon (na računu, pridobljen na FB ali na drugih reklamnih sporočilih) vpišite kodo kupona ter na gumb PREVERI kupon. Če je kupon še veljaven, se vam bo izpisala vrednost popusta ter ime vašega kupona.
Plačilo je možno samo v salonu po opravljeni storitvi z gotovino ali bančno kartico.
Strinjati se morate  še s splošnimi pogoji o varovanju podatkov. Kliknite v kvadratek, da se vam pokaže kljukica.
Po kliku na gumb POTRDI, je naročilo na kozmetično storitev oddano in hkrati potrjeno.
Na email in mobilni telefon dobite sporočilo, da ste naročeni na kozmetično storitev z vsemi podatki (kaj ste naročili in za kdaj).

Istočasno se vam v novem oknu pokažejo vsi podatki o vaši naročeni storitvi. Možnost stornacije naročenih kozmetičnih storitev je do 12 ur pred začetkom opravljanja storitve. To lahko storite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli po emailu ali pa na naši spletni strani.

8. Kako to stornirati?
Najprej morate biti vpisani v našo spletno stran, kar storite z vašim uporabniškim imenom in geslom.
V menijskem oknu se vam bo po prijavi pojavila še dodatna možnost izbire: Vsa moja naročila na kozmetične storitve. Po kliki na to izbiro se vam odprejo nove možnosti urejanja vaših naročil na kozmetične storitve na naši spletni strani. Prikazane imate vsa vaša naročila sortirana po datumu oddaje naročila.
Datum oddaje naročila lahko omejite z izbiro datuma  in klikom na gumb IŠČI PO IZBIRI.
V tabeli lahko kliknete na podrobnosti ali na gumb (+) dodatne storitve. Prikaže se vam datum in ura za kdaj ste naročeni na posamezno kozmetično storitev.
Tu imate še možnost, da podate svoj komentar in oceno, kako ste bili zadovoljni z opravljeno kozmetično storitvijo. Po kliku na modro ikono pri Komentarju se odpre novo okno v katerem podaste svoj komentar. Izpiše se vaše ime, podaste vašo oceno za opravljeno kozmetično storitev, svoje pravo ali umetniško ime za prikaz ob komentarju ter še pisno pojasnilo za podano oceno. Po kliki na POTRDI je vaš komentar poslan nam v obdelavo in potrditev za prikaz na naši spletni strani.

Tu je še možnost klika na gumb VSE MOJE REZERVACIJE. Po kliku se vam prikaže mesečni koledar z vpisani vsemi vašimi naročili. Za vrnitev v prejšnji prikaz kliknite na gumb NAZAJ ali ZGODOVINA REZERVACIJ.

9.Izguba gesla
 Če ste pozabili geslo, potem kliknite na gumb STE POZABILI GESLO. Vpišite svoj email naslov. Na vaš naslov vam bomo poslali verifikacijske znake.  Odprlo se vam bo novo okno, kjer vnesete svoje uporabniško ime in te verifikacijske znake. (Najlažje jih označite s potegom miške preko znakov - držite levi gumb. Ko so označeni pritisnete gumb CTRL in črko C. Nato kliknete v polje za vnos verifikacijskih znakov ter pritisnete CTRL in črko V.) Pritisnite  gumb POTRDI.
Lahko pa tudi kliknete na povezavo, ki ste jo dobili po emailu. Odprlo se vam bo enako okno z že vpisanimi verifikacijskimi znaki. Vpišete samo še vaše uporabniško ime.
 Odpre se vam novo okno , kjer vnesete vaše novo izbrano geslo za vaš račun.
geslo mora vsebovati vsaj eno številko, eno veliko črko in vsaj en znak(-,+,/,? itd)

10. Pozabljeno uporabniško ime
 Če ste pozabili uporabniško ime, potem kliknite na gumb STE POZABILI UPORABNIŠKO IME. V novem oknu vpišite vaš email. Po emailu boste prejeli vaše uporabniško ime, ki ga uporabite pri prijavi v našo spletno stran.

Če vaš email še ni bil registriran na naši spletni strani, dobite obvestilo, da uporabnika  s tem emailom ni mogoče najti ali pa da je email naslov neveljaven.

11.Pogoji poslovanja
 V spletno e-naročanje SALON 20 se lahko prijavite kot posameznik - fizična oseba, star najmanj 15 let. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Za fizične osebe veljajo še določila Zakona o varstvu potrošnikov. HITELEKTRONIK d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pogoje na spletni strani www.salon20.si . Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja. Spletno e-naročanje SALON20 je spletni portal, s katerim upravlja podjetje HITELEKTRONIK d.o.o. 

12. Cene
Vse cene so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen če ni to drugače zapisano.  Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih na dan oddaje naročila.

13. Način plačila
Plačate lahko z gotovino ali bančnimi karticami po opravljeni kozmetični storitvi v naši poslovalnici na Tacenski cesti 20 v Ljubljani.

14. Pravno obvestilo 
Spletna stran www.salon20.si ter vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti. 

vaš SALON20