Ali je potrebno predhodno čiščenje zob pri zobozdravniku?
Če nimate na sprednjih zobeh zobnega kamna, potem ne potrebujete predhodnega čiščenja zob.

Ali imam pri postopku beljenja kakšne bolečine?
Ne, sam postopek je neboleč, imate pa malce nenavaden občutek, saj se morate 20 minut smejati in med zobmi imeti silikonski vstavek.

Ali sam postopek beljenja škoduje mojim zobem?
Ne, popolnoma nič. V Ameriki in Kanadi, kjer so razvili belilni gel, imajo ljudje zato najbolj krasen nasmeh.

Ali so moji zobje po beljenju bolj občutljivi?
Pri nekaterih ljudeh se lahko pojavi nekaj večja občutljivost zob, vendar to izgine v dveh dneh. Priporočamo, da si takrat umivate zobe s Sensodyn zobno pasto.

Ali se sme kaditi?
Priporočamo, da naslednjih 24 ur manj kadite, da boste dosegli boljši rezultat beljenja.

Ali se doseže učinek beljenja pri ljudeh, ki so bili podvrženi zdravljenju z antibiotiki Tetracyclin?
Postopek beljenja bo malce posvetlil sive zobe, vendar rezultat ne bo popolen. Ljudje, ki imajo tako obarvanost bodo zadovoljni tudi z malenkostno posvetlitvijo zob.

Dlesni mi večkrat krvavijo. Ali smem opraviti postopek beljenja zob?
Sam postopek beljenja ne škoduje dlesnim. Si mora pa stranka sama večkrat čistiti zobe,tudi z zobno nitko, da si sanira zobovje. Dokler so dlesni vnete, ne smete opraviti tretmaja beljenja.

Moji zobje so občutljivi na mrzlo hrano?
Sam gel ni agresiven in sam postopek beljenja ne bo naredil vaše zobe še bolj občutljive.

Imam neravne zobe in problem z refluksom?
V SALON-u 20 imamo 2 različni metodi beljenja zob. Ena je taka, da vstavimo gel na silikonski ustnik, ki ga držite med zobmi. Druga metoda pa jetaka, da vam v usta vstavimo držalo za odprta usta in gel direktno nanesemo na zobe. Sama metoda je hitrejša in zato je sam postopek 10 minut krajši ter morda prijetnejši za stranko.

Kdo ima zadovoljive rezultate pri beljenju zob?
Skoraj vsi. Beljenje zob je primerno za osebe, ki imajo zdrave zobe in bi si radi povrnili naravno barvo. Osebe, ki so v mladih letih uporabljale TETRACYCLINE (uporablja se proti bakterijskimi vnetji), beljenja ne smejo uporabljati. Ravno tako pri osebah, ki imajo madeže kot posledica prevelike uporabe flouridov, ter porozne zobe, učinek beljenja skoraj ne bo viden. Tudi osebe s sivo obarvanimi zobmi ne bodo dosegli želenega učinka beljenja zob. Vendar raziskave predvidevajo, da ima beljenje z gelom pozitivne učinke na 91% populacije ljudi, če so le zobje zdravi.

Kdo je proizvajalec gela ter kako je to pravno regulirano v EU?
Produkti, ki jih uporabljamo, so od podjetja Toothfairy, ki je vodilno na svetu v zobni dekoraciji.
Inovativna tehnologija prihaja iz Amerike in je z raziskavami dokazano popolnoma varna, NEŠKODLJIVA ZA SKLENINO, nestrupena ter brez stranskih učinkov. Sama uporaba gela je bila odobrena z evropsko uredbo 76/768 EEC.

Ali obsevanje z LED lučmi škoduje?
LED žarnice niso nevarne, v kolkor pride do kratktrajnega obsevanja.. Hladna LED svetloba ne škoduje zobnih in drugim tkivom. Zaradi močne svetlobe pa vam oči v času beljenja zaščitimo s posebnimi zaščitnimi očali.

Kako deluje beljenje zob in katera sestavina to naredi?
Aktivna sestavina v gelu za beljenje je hidrogen peroksid. Ta aktivna sestavina je sposobna prodreti v površino zobne sklenine brez, da bi jo pri tem poškodovala. Hidrogen peroksid odstrani madeže, ki jih je povzročilo kajenje, kava, rdeče vino ali čaj.Peroksid postane aktiven s pomočjo svetlobe in kisika in tvori hidro radikale, ki prodrejo v strukturo zoba in postopoma zmanjšajo madeže.

Pridobili smo tudi certifikat za beljenja zob in montažo kristalčkov na zob.

certifikat za beljenje zob

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov