Kozmetično negovalni SALON 20 vam nudi različne nege obraza in telesa. Lahko vas naličimo, oblikujemo obrvi ali podaljšamo trepalnice ter pomladimo obraz s postopkom fotopomlajevanja z bipolarno RF ali z laserjem. Izvajamo najnovejši metodo za odprav gubic z microneedlingom. Za odpravo odvečne maščobe ali strij imamo več različnih postopkov kot je Bodywraping, elektrostimulacija, limfna drenaža, kavitacija ali tripolarna RF. Pri delu uporabljamo profesionalno kozmetiko AFRODITA, najsodobnejši kozmetični stolp (diamantna dermoabrazija, visoka frekvenca, ultrazvok, galvanski tok, hladno-toplo kladivo), aparat za limfno drenažo z elektro stimulacijo in infra rdečo toploto, napravo za kavitacijo, bipolarno in tripolarno RF ter IPL+RF laser.

 Nudimo Vam tudi depilacijo s kartušami, tekočim voskom ali sladkorno pasto. Z laserskimi postopki vam trajno odstranimo dlake, pigmentacije, kapilare ali akne in tudi glivice na nohtih. Napravimo vam pedikuro, nalakiramo nohte z navadnim ali permanentnim lakom ter vas tudi zmasiramo, da se boste počutili kot pri dvajsetih. Iz naše ponudbe si lahko izberete tudi več regenerativnih paketov, da bo vaše telo bolje delovalo ter se boste bolje počutili.

Posebnost kozmetičnega Salona 20 je v vrhunski kozmetični negi s holističnim oz. celostnim pristopom. Svetujemo vam tudi o pravilni domači negi kože, o prehranjevalnih navadah, fizični aktivnosti...

Vse storitve, ki vam jih nudimo, smo tudi sami preizkusili, vse z namenom ponuditi strankam vrhunsko storitev po načelu: " Kar je dobro za stranke, mora biti tudi za nas in obratno".
Stranke sprejemamo po predhodnem naročilu.

Zaposleni kozmetičarki se stalno izobražujeta in dopolnjujeta svoje znanje z najnovejšimi dosežki v kozmetični panogi.

Larisa Hohnjec

LARISA HOHNJEC,dipl.kozm.

Leta 2013 sem zaključila šolanje na Visoki šoli za storitve – smer kozmetika in tako pridobila naziv diplomirana kozmetičarka. Že v času študija sem se izpopolnjevala z različnimi kozmetičnimi storitvami, predvsem na področju zahtevnejše pedikure, nege obraza in terapevtske masaže, ter sodelovala v razvoju nove kozmetične linije. Pridobila sem tudi certifikat in naziv "terapevtka za tretma hrbtenice po IST metodi". Lahko se pohvalim z večletnimi izkušnjami z delom v kozmetičnem salonu in wellnessu.
Delo kozmetičarke in terapevtke me zelo veseli, prisluhnem željam strank in jih skušam izpolniti po najboljših močeh. Misel, ki me spremlja v mojem poklicu je, da se veselim zadovoljnih strank po vsaki opravljeni storitvi. Vedno opravim svoje delo na nivoju, kot ga želim sama, če sem stranka v kozmetičnem salonu.

 Gabrijela Šabotič

GABRIJELA ŠABOTIČ, kozmetični tehnik

Nahajamo se v mirnem predelu Ljubljane v Šentvidu. Ob vaših obiskih vas čakajo brezplačna parkirna mesta. 

Pri nas lahko storitve plačate z gotovino ali kreditnimi in debetnimi karticami (MAESTRO, PAY, MASTERCARD, VISA, JCB in DINERS CLUB). Z Diners kartico lahko plačate tudi na več obrokov.
maestro logo vpay LOGO mastercard  LOGO visa JCB Erste Card Diners Club Erste Card DC Nalepka Obroki

HITELEKTRONIK d.o.o., Tacenska cesta 20, 1210 Ljubljana-Šentvid, SI50154028, Reg.št. vpisa : 1/003348/oo v Ljubljani,  Osnovni kapital 11.971,32 EUR,
tel.:01 2926012   email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Če se med delom ne moremo oglasiti, vas bomo takoj, ko bo možno, poklicali nazaj!

Kako do nas ?

načrt poti

salon20 manikra salon20 kozmetika 

salon20 nega salon20 pedikura

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov