Kozmetično negovalni SALON 20 vam nudi velik izbor neg obraza in telesa. Lahko vas tudi naličimo, oblikujemo obrvi ali podaljšamo trepalnice ter pomladimo obraz s postopkom fotopomlajevanja z bipolarno RF ali z laserjem. Za odpravo odvečne maščobe ali strij imamo več različnih postopkov kot je Bodywraping, elektrostimulacija, limfna drenaža, kavitacija ali tripolarna RF. Pri delu uporabljamo profesionalno kozmetiko AFRODITA, najsodobnejši kozmetični stolp (diamantna dermoabrazija, visoka frekvenca, ultrazvok, galvanski tok, hladno-toplo kladivo), aparat za limfno drenažo z elektro stimulacijo in infra rdečo toploto, napravo za kavitacijo, bipolarno in tripolarno RF ter IPL+RF laser.

 Nudimo Vam tudi depilacijo s kartušami, tekočim voskom ali sladkorno pasto. Z laserskimi postopki vam trajno odstranimo dlake, pigmentacije, kapilare ali akne in tudi glivice na nohtih. Napravimo vam pedikuro, nalakiramo nohte z navadnim ali permanentnim lakom ter vas tudi zmasiramo, da se boste počutili kot pri dvajsetih letih starosti. Iz naše ponudbe si lahko izberete tudi več regenerativnih paketov, da bo vaše telo bolje delovalo ter se boste bolje počutili.

Posebnost kozmetičnega Salona 20 je v vrhunski kozmetični negi s holističnim oz. celostnim pristopom. Svetujemo vam tudi o pravilni domači negi kože, o prehranjevalnih navadah, fizični aktivnosti...

Vse storitve, ki vam jih nudimo smo tudi sami preizkusili, vse z namenom ponuditi strankam vrhunsko storitev po načelu: " Kar je dobro za stranke, mora biti tudi za nas in obratno".
Stranke sprejemamo po predhodnem naročilu.

Zaposleni kozmetičarki se stalno izobražuje in dopolnjuje svoje znanje z najnovejšimi dosežki v kozmetični panogi.

Katja Ojsteršek

KATJA OJSTERŠEK

Končala je srednjo kozmetično šolo leta 2003. Ves čas je delala v kozmetičnih salonih. Svoje znanje je nadgradila s tečaji TUI-ne kitajske masaže in različnih neg telesa,  podaljševanja trepalnic in specialne pedikure. Opravila je tudi izobraževanje na področju ličenja, kavitacije in uporabe laserja za trajno odstranjevanje dlak ter radio frekvence.  Z dolgoletnimi izkušnjami vam bo lahko svetovala pri različnih kozmetičnih opravilih.

Špela Miljkovič

ŠPELA MILJKOVIČ

Ko sem se konec osnovne šole odločala, kaj bom počela v svojem življenju, je to bilo nedvomno delo povezano z ljudmi in lepoto. Uspešno sem zaključila šolanje na Akademiji za inovativnost smer kozmetični tehnik. Med samim šolanjem sem svoje znanje nadgrajevala v različnih kozmetičnih salonih. Imam že več kot 6 let delovnih izkušenj. Opravila sem tečaj iz refleksne masaže stopal - kitajski stil in tečaj uporabe AHA kislin za obnovo kože.
Ker sem prepričana, da le celoten urejen videz pripomore k samozavesti in boljšemu počutju, sem prepričana, da lahko s svojim znanjem in profesionalnim pristopom pripomorem k temu, da bo stranka naš salon zapustila zadovoljna s sabo in z našo storitvijo.

Nahajamo se v mirnem predelu Ljubljane v Šentvidu. Ob vaših obiskih vas čakajo brezplačna parkirna mesta. 

Pri nas lahko storitve plačate z gotovino ali kreditnimi in debetnimi karticami (MAESTRO, PAY, MASTERCARD, VISA, JCB in DINERS CLUB). Z Diners kartico lahko plačate tudi na več obrokov.
maestro logo vpay LOGO mastercard  LOGO visa JCB Erste Card Diners Club Erste Card DC Nalepka Obroki

HITELEKTRONIK d.o.o., Tacenska cesta 20, 1210 Ljubljana-Šentvid, SI50154028, Reg.št. vpisa : 1/003348/oo v Ljubljani,  Osnovni kapital 11.971,32 EUR,
tel.:01 2926012   email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Če se med delom ne moremo oglasiti, vas bomo takoj, ko bo možno, poklicali nazaj!

Kako do nas ?

načrt poti

salon20 manikra salon20 kozmetika 

salon20 nega salon20 pedikura

FacebookTwitterLinkedin

AKCIJA

DARILNI BON

paketi SALON 20

O SALONU 20

e-trgovina

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 450 všečkov

Na strani je 20 gostov .

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Za dodatna pojasnila o uporabi piškotkov kliknite TUKAJ.

  Da dovolim uporabo piškotkov.